Despre Noi

misiunea viziunea gradinitei maya baia mare

Viziunea Noastra

"O gradinita minunata pentru copii educati, sanatosi si fericiti!"

Misiunea Noastra

Asigurarea unor servicii de inalta calitate care sa garanteze dezvoltarea libera si armonioasa a prescolarilor, intr-un spatiu amenajat la standarde inalte si cu resurse umane avand o inalta calificare.

Alimentatie Bio

Alimentatia copilului prescolar este foarte importanta in dezvoltarea armonioasa a viitorului adult. La aceasta varsta se pun bazele unui stil de viata sanatos.

Ceea ce aducem nou in bucatarie noastra este colaborarea cu furnizori locali de produse ecologice, incurajand astfel o alimentatie cat mai sanatoasa. Zaharul este eliminat din alimentatia copilului prescolar, el fiind inlocuit cu miere bio. Oferim copiilor 3 mese /zi si 2 gustari de fructe/legume.

Copiii sunt in mod direct implicati in educatia privind alimentatia ecologica prin vizite de lucru la ferma, plantari si insamantari, lectii deschise cu personalul medical si educatoarele.

Meniurile sunt intocmite de un nutritionist in functie de numarul de calorii, piramida alimentara si pe baza normelor de alimentatie a copilului prescolar.

Copii Fericiti
Parinti Fericiti
alimentatie gradinitei maya baia mare
povestea gradinitei maya baia mare

Povestea Gradinitei Maya

"Buburuza – ruza..." Canta o fetita de trei ani, cu ochi albastri, cu cositele balaie si chipul zambitor asezata in smaraldul ierbii si tinand in mana o mica bijuterie zburatoare – o buburuza.

Parintii au privit fetita cu buburuza in mana si in ochii ei au văzut setea de cunoastere, misterul care poate fi dezlegat prin patrunderea in tainele invataturii.

A fost punctual de plecare. Ca prin magie, casa lor s-a transformat intr-o casuta din povesti, o casuta a buburuzelor unde s-au adunat pe an ce trecea tot mai multi copii dornici de cunoastere. O gradinita careia i-au dat numele fetitei – MAYA. Trei sali de grupa spatioase ...

citeste

Cum sa inscrii copilul la gradinita noastra?

Esti interesat de o educatie prescoala buna pentru copilul tau?
Gradinita noastra este decizia corecta!

Afla mai multe
go to top